LG Electronics mai înregistrează o denumire pentru un viitor smartphone pliabil: LG Bendi

812 ori
<b>LG Electronics mai înregistrează o denumire pentru un viitor smartphone pliabil: LG Bendi</b>Nu au trecut nici 24 ore de la aflarea veștii că LG Electronics a înregistrat mărcile comerciale Foldi, Flex și Duplex asociate unor viitoare terminale pliabile, iată că mai apare un nume proaspăt în ecuație. Este vorba despre LG Bendi

La mai puțin de o zi distanță de la aflarea veștii că LG Electronics a primit trademark-ul pentru mărcile comerciale Foldi, Flex și Duplex - acestea fiind denumiri asociate unor potențiale smartphone-uri pliabile, iată că mai descoperim un nume proaspăt înregistrat de către sud-coreeni. Acesta a fost înregistrat pe plan la EUIPO și este vorba despre LG Bendi, o altă denumire ce ar putea fi asociată unui telefon pliabil.

LG Bendi

Și noua abordare de nume sună interesantă, dar nu există certitudinea că vom vedea până la urmă un telefon care să poarte această denumiri. Tot astăzi mai aflăm că sud-coreenii au brevetat și mărcile comerciale Solid și Solidis care ar putea fi asociate unor smartphone-uri robuste, dar și denumirile XB și XF.

Acestea din urmă vor face parte din gama X a celor de la LG și ar fi cazul să ne așteptăm la modele mid-range. Revenind totuși la telefoane pliabile, cred ca în următoarele luni vom vedea și ceva leak-uri pentru primul model din gamă cu asemenea tehnologie, asta dacă într-adevăr ni se pregătește un debut comercial în 2019.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×