Huawei înregistrează mărcile comerciale "Mate Mini" și "Mate Smart" pe plan european

1.779 ori
<b>Huawei înregistrează mărcile comerciale "Mate Mini" și "Mate Smart" pe plan european</b>Aflăm astăzi prin intermediul celor de la LetsGoDigital faptul că firma chineză Huawei a înregistrat noi mărci comerciale pe plan european la EUIPO, fiind vorba despre denumirile Huawei Mate Smart și Huawei Mate Mini

Aflăm astăzi prin intermediul celor de la LetsGoDigital faptul că firma chineză Huawei a înregistrat noi mărci comerciale pe plan european la EUIPO, fiind vorba despre denumirile Huawei Mate Smart și Huawei Mate Mini. Acestea fac parte din categoria 9 ce acoperă smartphone-uri, dispozitive pentru înregistrare audio, smartwatch-uri, hardware, încărcător de baterii și multe alte electronice asupra cărora pot fi aplicate.

Huawei Mate Smart

Trademark-urile au fost acordate chiar pe data de 29 ianuarie 2019 și denumirile par a fi destinate clar unor viitoare smartphone-uri, probabil modele din zona mid-range. A trecut ceva timp de când am văzut un handset "mini" în portofoliul Huawei, în vreme ce particula "Smart" o vedem folosită pentru multe telefoane de buget ale companiei chineze. 

Huawei Mate Mini

Ținând cont de faptul că în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 așteptăm lansarea smartphone-urilor din seria P30, probabil aceste denumiri recent înregistrate sunt asociate unor telefoane ce se lansează la vară sau poate în toamnă când vin de regulă modelele Mate. Există și posibilitatea ca mărcile comerciale să nu ajungă deloc pe produsele companiei, fiind mai mult o asigurare că denumirile nu sunt folosite de alte firme. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×