Meizu intră pe lista companiilor care pregătesc telefoane pliabile

857 ori
<b>Meizu intră pe lista companiilor care pregătesc telefoane pliabile</b>Meizu este cea mai nouă companie care pregăteşte un telefon pliabil, judecând după un brevet apărut recent online. Un site oficial de proprietăţi intelectuale din China a publicat un brevet al companiei care menţionează un terminal

Meizu este cea mai nouă companie care pregăteşte un telefon pliabil, judecând după un brevet apărut recent online. Un site oficial de proprietăţi intelectuale din China a publicat un brevet al companiei care menţionează un terminal pliabil cu un panou de suport, care vine cu o porţiune de suport între zona inferioară a carcasei şi modulul de display.

Meizu

Acel panou de suport poate fi comprimat în direcţie orizontală. Astfel anumite componente se pot compacta când pliem handsetul. Meizu nu e chiar un nume asociat cu inovaţia deosebită. În afară de a lansa designul pentru antenele lui iPhone 7 înainte de telefonul Apple şi de a avea un ecran în spatele telefonului, nu prea au avut noutăţi deosebite.

Cândva aveau investiţii serioase de la MediaTek şi le primeau cele mai noi procesoare şi cumva aveau un deal cu Samsung şi erau singura companie cu Exynos-uri pe telefoane. Cert e că şi ei vor produce pliabile acum, alăturându-se unor nume ca Oppo, Huawei, Samsung, Microsoft şi altele care lucrează la produse similare.

ZTE pornea moda cu Axon şi ar pregăti un succesor, iar Samsung a prezentat la SDC 2018 un prototip bine ascuns pentru viitorul Galaxy F/ Galaxy Fold. Mai este şi FlexPai, care a apărut de nicăieri luna trecută. Asteptam noutati la CES 2019 si MWC 2019. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×