Huawei Mate7 Mini se afișează în imagini live; primim o zonă touch cu senzor de amprente pe spatele carcasei

Autor:  | Publicat în:  Huawei 810 ori
<b>Huawei Mate7 Mini se afișează în imagini live; primim o zonă touch cu senzor de amprente pe spatele carcasei</b>Un phablet de top ce a fost dezvăluit anul trecut de către chinezii de la Huawei a fost și modelul Mate7, device de 6 inch ce sosea cu senzor de amprente și un design foarte atrăgător. Din c&acirc;te descoperim astăzi, se pare că Huawei...

Un phablet de top ce a fost dezvăluit anul trecut de către chinezii de la Huawei a fost și modelul Mate7, device de 6 inch ce sosea cu senzor de amprente și un design foarte atrăgător. Din câte descoperim astăzi, se pare că Huawei pregătește și o ediție ceva mai compactă a acestui terminal, mai precis una de 4.7 inch numită Mate7 Mini.

Deși telefonul din imagini pare a nu sosi cu un senzor de amprente ca și fratele său mai mare, aflăm că teoretic device-ul dispune de o zonă touch pe partea din spate, aceasta având integrat și senzorul ce permite deblocarea telefonului folosind amprenta.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Huawei Mate7 Mini va sosi cu un display de 4.7 inch, cel mai probabil unul Full HD. Descoperim că acest model a fost prezent și la MWC 2015, imaginea de mai sus dezvăluind un senzor de amprente similar cu cel de pe versiunea de 6 inch.

Rămâne de văzut ce alte informații vom avea în următoarele săptămâni, și dacă telefonul va aduce o zonă touch cu senzor de amprente, sau unul standard. Posibila sa lansare ar putea avea loc în aprilie odată cu debutul lui Huawei P8. Cum vi se pare acest device de 4.7 inch la prima vedere?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×