HTC prezintă 5 noi clipuri promoționale pentru smartphone-ul HTC One M9

988 ori
<b>HTC prezintă 5 noi clipuri promoționale pentru smartphone-ul HTC One M9</b>Pe data de 1 martie &icirc;n Barcelona, taiwanezii de la HTC se pregăteau de lansarea unui nou flagship numit One M9, terminal primit &icirc;n mare parte cu păreri negative datorită design-ului identic cu predecesorul. Pentru a convinge publicul să...

Pe data de 1 martie în Barcelona, taiwanezii de la HTC se pregăteau de lansarea unui nou flagship numit One M9, terminal primit în mare parte cu păreri negative datorită design-ului identic cu predecesorul. Pentru a convinge publicul să achiziționeze noul One, HTC lansează astăzi 5 noi clipuri promoționale.

Rând pe rând suntem familiarizați cu principalele funcții regăsite pe smartphone-ul One M9, ca și difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Audio Surround, interfața grafică HTC Sense, sau camerele foto integrate la pachet. După cum știm deja, telefonul aduce un senzor frontal de 4 megapixeli și o cameră principală de 20 megapixlei cu bliț dual.

Nu în ultimul rând, ni se amintește de posibilitatea de conectare a device-ului cu diferite dispozitive, în acest caz fiind vorba despre difuzoare wireless. În final avem parte de o privire mai detaliată asupra lui HTC One M9 și a variantelor de culoare în care acesta va fi disponibil pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×