Huawei MediaPad 7 Lite - tabletă cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.272 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Lite - tabletă cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Cea mai așteptată tabletă a Huawei este MediaPad 10 FHD care va concura direct cu Asus Transfomer Pad Infinty. S-au gândit că va avea succes și o tabletă mai ieftină de 7 inch, cu conectivitate maximă și un preț de achiziție mai bun. &nbsp;...

Cea mai așteptată tabletă a Huawei este MediaPad 10 FHD care va concura direct cu Asus Transfomer Pad Infinty. S-au gândit că va avea succes și o tabletă mai ieftină de 7 inch, cu conectivitate maximă și un preț de achiziție mai bun.

Huawei MediaPad 7 Lite rulează Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și nu se știe dacă va face pasul spre 4.1 Jelly Bean în viitorul apropiat. Aduce un display IPS LCD de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, procesor 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, cameră foto de 3.2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria lui MediaPad 7 Lite dispune de 4.100 mAh, cântărește 370 de gr. și grosimea ajunge la 11 mm.

Nu am găsit informații legate de procesor. Bănuiesc că este dual-core. în dreptul său pe site-ul oficial nu spune decât CortexA8 1.2 GHz. S-ar putea să fie un single core la 1.2 GHz, dar ar fi un pas în spate față de Huawei MediaPad care-i acum pe piață, poate de aceea i-au pus și denumirea Lite.

Dacă procesorul este single core la 1.2 GHz înseamnă că MediaPad 7 Lite este gândită ca un produs ieftin care să ofere multe pentru un preț redus. Google Nexus 7 are tot un display IPS de 7 inch, dispune de quad-core Tegra 3. Tableta Huawei aduce și 3G, un punct forte față de Nexus 7 care trebui se mulțumească cu Wi-Fi pentru conexiunea la web. Huawei MediaPad 7 Lite integrează și un senzor foto de 3.2 Megapixeli pe când la Nexus 7 s-a optat pentru un senzor de 1.2 Megapixeli, probabil din dorința de a atinge prețul de 199 dolari (varianta de 8 GB).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×