Huawei MediaPad 7 Lite - tabletă cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1.298 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Lite - tabletă cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Cea mai așteptată tabletă a Huawei este MediaPad 10 FHD care va concura direct cu Asus Transfomer Pad Infinty. S-au gândit că va avea succes și o tabletă mai ieftină de 7 inch, cu conectivitate maximă și un preț de achiziție mai bun. &nbsp;...

Cea mai așteptată tabletă a Huawei este MediaPad 10 FHD care va concura direct cu Asus Transfomer Pad Infinty. S-au gândit că va avea succes și o tabletă mai ieftină de 7 inch, cu conectivitate maximă și un preț de achiziție mai bun.

Huawei MediaPad 7 Lite rulează Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și nu se știe dacă va face pasul spre 4.1 Jelly Bean în viitorul apropiat. Aduce un display IPS LCD de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, procesor 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, cameră foto de 3.2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria lui MediaPad 7 Lite dispune de 4.100 mAh, cântărește 370 de gr. și grosimea ajunge la 11 mm.

Nu am găsit informații legate de procesor. Bănuiesc că este dual-core. în dreptul său pe site-ul oficial nu spune decât CortexA8 1.2 GHz. S-ar putea să fie un single core la 1.2 GHz, dar ar fi un pas în spate față de Huawei MediaPad care-i acum pe piață, poate de aceea i-au pus și denumirea Lite.

Dacă procesorul este single core la 1.2 GHz înseamnă că MediaPad 7 Lite este gândită ca un produs ieftin care să ofere multe pentru un preț redus. Google Nexus 7 are tot un display IPS de 7 inch, dispune de quad-core Tegra 3. Tableta Huawei aduce și 3G, un punct forte față de Nexus 7 care trebui se mulțumească cu Wi-Fi pentru conexiunea la web. Huawei MediaPad 7 Lite integrează și un senzor foto de 3.2 Megapixeli pe când la Nexus 7 s-a optat pentru un senzor de 1.2 Megapixeli, probabil din dorința de a atinge prețul de 199 dolari (varianta de 8 GB).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×