Galaxy S III primește o husă flip specială pentru Olimpiadă de la Londra 2012

1.538 ori
<b>Galaxy S III primește o husă flip specială pentru Olimpiadă de la Londra 2012</b>Mâine e ziua cea mare a debutului Olimpiadei de la Londra, ediția 2012 și cum Samsung este principalul sponsor al evenimentului, era de așteptat să vedem și câteva produse asociate competiției sportive. Printre ele se număra atât o ediția...

Mâine e ziua cea mare a debutului Olimpiadei de la Londra, ediția 2012 și cum Samsung este principalul sponsor al evenimentului, era de așteptat să vedem și câteva produse asociate competiției sportive. Printre ele se număra atât o ediția specială lui Samsung Galaxy S III (Olympic Edition), disponibilă în Taiwan, cât și husa flip prezentată mai jos.

V-am prezentat și noi câteva huse și carcase interesante pentru Galaxy S III, iar pe acestea le-ați câștigat chiar într-un concurs Mobilissimo.ro. Acum este rândul unei noi huse cu tematica olimpică să apară și după cum vedeți pe spatele sau este reprezentată Londra sub formă de caricatura simpatică, genul acela de desen pe care îl vezi în UK în The Guardian dimineața la cafea. Evident inelele olimpice nu lipsesc de pe spatele husei și mă aștept ca în următoarele zile să vedem și alte produse Samsung cu branding olimpic.

Samsung Galaxy S III a fost promovat intens în competițiile sportive și în finala Champions League din mai terminalul era peste tot, pe panouri, în mâinile fotbaliștilor și oficialilor. Aceste huse pot fi cumparate din magazinele Samsung PIN din Londra, dacă aveți norocul să vă aflați acolo.

Galaxy S III primește o husă flip specială pentru Olimpiadă de la Londra 2012

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×