Huawei postează un teaser pentru telefonul flagship P8, face aluzie la o baterie atractivă

774 ori
<b>Huawei postează un teaser pentru telefonul flagship P8, face aluzie la o baterie atractivă</b>Huawei a postat pe reţeaua chineză de socializare Weibo o imagine cu o cifră 8, care face aluzie la viitorul său flagship, Huawei P8. Acest telefon va sosi &icirc;n luna aprilie, după ce nu a apărut la MWC 2015, aşa cum ne aşteptam. &nbsp; Pe...

Huawei a postat pe reţeaua chineză de socializare Weibo o imagine cu o cifră 8, care face aluzie la viitorul său flagship, Huawei P8. Acest telefon va sosi în luna aprilie, după ce nu a apărut la MWC 2015, aşa cum ne aşteptam.

Pe lângă Huawei P8, ştim că firma chineză pregăteşte şi un phablet P8 Max, dar despre acela nu avem detalii. Revenind la teaserul de mai sus, vedem că în cadrul cifrei 8 se afla şi un simbol al unei baterii, semn că noul flagship va avea o sursă de energie atractivă. Fie e vorba de o durată lungă de funcţionare, fie de o încărcare rapidă şi va fi interesant de văzut cum va rămâne handsetul şi foarte subţire şi dotat cu baterie bună.

De obicei telefoanele Huawei din seria P sunt foarte subţiri, cu talie sub 7 mm chiar, de aceea facem aceasta precizare. Ultimele scăpări despre acest telefon indicau faptul că vom primi un display Full HD de 5.2 inch, un corp ceramic unibody şi un procesor Kirin 930, însoţit de 3 GB RAM. Acelaşi CPU a apărut deja pe terminalul MediaPad X2, lansat în Barcelona. Zvonurile afirmă că vom vedea şi o cameră duala pe Huawei P8, în stilul celei de pe Honor 6 Plus, doar că acum rezoluţia va fi de 13 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×