Huawei P20 Pro îşi dezvăluie specificaţiile într-o serie de documente scăpate pe Weibo

4.795 ori
<b>Huawei P20 Pro îşi dezvăluie specificaţiile într-o serie de documente scăpate pe Weibo</b>În ultimele 24 de ore am văzut o serie de teasere Huawei care au dezvăluit detalii despre camera şi asupra cărora am speculat aici. Ce a observat puţină lume e faptul că a fost menţionat şi numele terminalului "P20" în teaser, acesta fiind confirmat..

În ultimele 24 de ore am văzut o serie de teasere Huawei care au dezvăluit detalii despre camera şi asupra cărora am speculat aici. Ce a observat puţină lume e faptul că a fost menţionat şi numele terminalului "P20" în teaser, acesta fiind confirmat oficial. Acum aflăm că a apărut o serie de documente pe Weibo, care includ specificaţiile noului flagship.

Huawei P20 Pro

Vă reamintesc că el lipseşte de la MWC 2018, urmând să fie prezentat la Paris pe 27 martie. Utilizatorul Weibo ZEALER a publicat câteva fotografii în care apar tabele cu specificaţii şi funcţii. Este menţionat în detaliu Huawei P20 Pro, după ce am tot văzut scăpări pentru Huawei P20, P20 Plus şi P20 Lite. Se pare că Huawei P20 Pro va sosi cu un ecran de 6 inch cu rezoluţie de 2180 x 1080 pixeli, iar la bord vom găsi un procesor Kirin 970 şi vom avea două configuraţii aici: 6 GB RAM + 128 GB stocare şi 8 GB RAM + 256 GB stocare. Nu îmi e clar daca Pro și Plus sunt aceeași versiune...

Huawei P20 Pro

P20 va avea 4 GB RAM şi 64 GB stocare, iar revenind la modelul Pro ar trebui să ajungă la cota de 930 de dolari. Se pare şi că P20 cel standard va avea o cameră duală în spate, în vreme ce P20 Pro va veni cu o cameră tripla, care integrează un senzor color de 12 MP, unul monocrom de 16 MP şi o cameră telephoto de 16 MP cu deschidere F/1.8 şi stabilizare optică.

Huawei P20 Pro

Camera frontală are rezoluţie de 8 MP şi deschidere F/2.0. Astfel, Huawei P20 Pro ar avea cea mai revoluţionară camera Huawei din istoria companiei, dacă pot să spun așa. Pro-ul va mai aduce şi o  baterie generoasă de 4000 mAh. Se pare deci că acele scăpări ale lui P20 cu camera duala erau reale şi doar P20 Pro are camera triplă. Evident nimic nu e bătut în cuie şi aflăm detaliile finale la Paris luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×