Huawei Nova şi Nova Plus se pregătesc să ajungă la operatorii din România, dar şi oficial la retaileri; Preţuri între 1400 şi 1800 lei confirmate!

1.580 ori
<b>Huawei Nova şi Nova Plus se pregătesc să ajungă la operatorii din România, dar şi oficial la retaileri; Preţuri între 1400 şi 1800 lei confirmate!</b>La începutul lunii trecute, la IFA 2016 debutau două noi telefoane Huawei, care inaugurau seria Nova. E vorba despre Huawei Nova şi Nova Plus, ambele axate pe funcţiile camerelor selfie şi destinate publicului feminin, iar azi vă deconspirăm că ele vor..

La începutul lunii trecute, la IFA 2016 debutau două noi telefoane Huawei, care inaugurau seria Nova. E vorba despre Huawei Nova şi Nova Plus, ambele axate pe funcţiile camerelor selfie şi destinate publicului feminin, iar azi vă deconspirăm că ele vor ajunge oficial la retailerii şi operatorii de la noi în următoarele 2 săptămâni.

Huawei Nova Plus, cel mai mare dintre cele două modele a fost deja testat de noi şi i-am apreciat ambele camere, dar şi bateria longevivă. El arată ca un Huawei Mate S combinat cu un G8, iar Huawei Nova, care aduce cu un Nexus 6P mai mic a ajuns şi el la noi la test recent. Aflaţi că operatorii de la noi vor oferi aceste produse în jurul sumei de 1400 lei (posibil sub 900 lei la abonament), în vreme ce retailerii vor urca până la valoarea de 1800 lei.

Ambele se remarcă prin funcţii de machiaj virtual şi digital cu ajutorul camerei frontale, dar şi funcţii Beauty, apreciate de publicul feminin. Nu e deloc de lepădat nici combinaţia 3 GB RAM + CPU Snapdragon 625, care poate întrece în performanţă unele flagshipuri de anul trecut. Zvonurile afirmă că aceste modele ar fi trebuit să fie Nexusuri in acest an, dar cum Google a anulat seria, Huawei le-a lansat ca handseturi Nova.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×