Traffic Rider Review (Acer Liquid Jade Primo): probabil singurul joc interesant din Windows Store în acest moment

1.429 ori
<b>Traffic Rider Review (Acer Liquid Jade Primo): probabil singurul joc interesant din Windows Store în acest moment</b>E frustrant să testezi un telefon cu Windows 10 Mobile în ziua de azi şi vorbesc cât se poate de serios. Şi zic asta din perspectiva unei persoane care se şi joacă pe telefon şi nu găseşte niciodată jocuri interesante pe aceste device-uri. Ei bine, la..

E frustrant să testezi un telefon cu Windows 10 Mobile în ziua de azi şi vorbesc cât se poate de serios. Şi zic asta din perspectiva unei persoane care se şi joacă pe telefon şi nu găseşte niciodată jocuri interesante pe aceste device-uri. Ei bine, la Acer Liquid Jade Primo am avut noroc şi am găsit titlul Traffic Rider, gratuit în Windows Store.

Avem de-a face cu un endless runner, pe bază de motocicletă şi cu o grafică tare arătoasă. Lansat în decembrie 2015,  jocul ne permite să rulăm la apus, răsărit, pe ploaie sau ninsoare, în vreme ce ne confruntăm cu trafic pe 2 benzi. Vom putea claxona sau să facem un "wheelie", ridicându-ne pe o roată, în vreme ce pornim de la un scuter şi ajungem la motociclete de curse nervoase.

Evident există şi actualizări de acceleraţie, manevrabilitate şi viteză maximă şi personal am fost încântat că nu există timere în joc. Controlul prin înclinare e excelent aici şi nu am simţit nevoia să fac ca la alte jocuri, ca Riptide, adică să optez pentru control tactil. Avem la dispoziţie un mod carieră, cu o hartă cu "misiuni", de obicei implicând o serie de puncte de control atinse la un anumit interval sau depăşirea a 20 sau 40 de maşini în timp limită.

Review Traffic Rider, joc prezentat pe telefonul Acer Liquid Jade Primo

24 de motociclete stau la dispoziţie, iar producătorii jocului au înregistrat sunetele reale ale unei motociclete pentru acest titlu. Peste 60 de misiuni sunt incluse şi 30 de realizări. Vom primi bonusuri dacă ţinem mereu viteza peste 100 km/h, dacă facem wheelie şi depăşim şi maşini, bonusuri în bani şi timp. Jocul e distractiv, are grafică bună şi uneori devine frustrant când decid 4 maşini să frâneze simultan.

Avem şi un mod "fără sfârșit" şi unul "free ride", dacă vrem să savurăm peisajul, dar ele se deblochează puţin mai încolo. Jocul acesta ia notă 9.2 din 10 de la noi şi îl găsiţi în Windows Store, Play Store și App Store.

Telefonul îl puteți achiziționa de pe Amazon.

Review Traffic Rider, joc prezentat pe telefonul Acer Liquid Jade Primo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×