Huawei nu renunță la Windows Phone! Iată imagini cu viitorul său model Ascend W3!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.005 ori
<b>Huawei nu renunță la Windows Phone! Iată imagini cu viitorul său model Ascend W3!</b>Dacă Huawei Ascend W1 a primit review deja la Mobilissimo.ro, iar W2 a sosit foarte rapid după acesta pe piață, acum deja se discută despre modelul W3. Huawei nu a abandonat segmentul Windows Phone, pregătind o nouă versiune de smartphone. &nbsp;...

Dacă Huawei Ascend W1 a primit review deja la Mobilissimo.ro, iar W2 a sosit foarte rapid după acesta pe piață, acum deja se discută despre modelul W3. Huawei nu a abandonat segmentul Windows Phone, pregătind o nouă versiune de smartphone.

în imaginile din acest articol vedeți un presupus W3, ajuns pe web sub formă de imagini. Sursa acestei scăpări afirmă că noul venit va avea o carcasă din aluminiu și că handsetul va fi mai subțire și mai ușor decât predecesorii săi. El va folosi același material adoptat de Nokia pe modelul Lumia 925 și din păcate nu avem și o listă solidă cu specificații pentru acest smartphone.

Huawei Ascend W3

știm doar că el va suporta conectivitate LTE în China, iar sursa afirma că designul sau va fi un melanj dintre Huawei D2 și Ascend P6, ambele terminale Android. Totuși înainte să vă bucurați prea tare, se pare că Huawei Ascend W3 va fi anunțat de abia la CES 2014 în luna ianuarie, în Las Vegas, deci mai avem de așteptat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×