BlackBerry Z30 fotografiat lângă Xperia Z1; Ne pregătim de lansare?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.227 ori
<b>BlackBerry Z30 fotografiat lângă Xperia Z1; Ne pregătim de lansare?</b>Cu câteva zile în urma BlackBerry începea să trimită invitații presei pentru un eveniment de lansare organizat pe 18 septembrie. La acel moment speculăm că ar fi vorba despre debutul lui BlackBerry Z30, iar astăzi vedem două noi imagini cu acest...

Cu câteva zile în urma BlackBerry începea să trimită invitații presei pentru un eveniment de lansare organizat pe 18 septembrie. La acel moment speculăm că ar fi vorba despre debutul lui BlackBerry Z30, iar astăzi vedem două noi imagini cu acest terminal.

El a fost fotografiat lângă proaspăt anunțatul Sony Xperia Z1, cameraphone de 20 MP care a debutat la IFA 2013 în Berlin. Numărul serial de pe Z30 indică faptul că e vorba de o unitate de teste și nu de cea finală, care va ajunge la operatori. în urmă cu o lună vedeam un clip video în care ni se detaliau funcțiile lui Z30, într-o experiență hands on de câteva minute bune.

BlackBerry Z30 și Sony Xperia Z1 alăturate

Cunoscut pentru o perioadă că Aristo sau BlackBerry A10, acest nou venit este practic un BlackBerry Z10 cu ecran mai mare. E vorba despre un display Super AMOLED de 5 inch, însoțit de 2 GB RAM, o baterie de 2880 mAh, 16 GB memorie internă și rezoluție 720p. Z30 a fost listat și drept un handset compatibil cu încărcarea wireless Qi, iar dacă mai așteptați 2 zile vom afla mai multe chiar de la producătorul său.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×