Toamna se numără promoțiile: evoMAG.ro oferă discounturi de până la 15% la telefoane și 8% la tablete

1.431 ori
<b>Toamna se numără promoțiile: evoMAG.ro oferă discounturi de până la 15% la telefoane și 8% la tablete</b>Dacă a venit toamna e momentul să ne lepădăm de hainele de vară și să trecem la cele mai călduroase. Ar fi o idee să ne lepădăm și de gadgeturile de vară și să facem și câteva cumpărături online, mai ales că evoMAG.ro are o serie de...

Dacă a venit toamna e momentul să ne lepădăm de hainele de vară și să trecem la cele mai călduroase. Ar fi o idee să ne lepădăm și de gadgeturile de vară și să facem și câteva cumpărături online, mai ales că evoMAG.ro are o serie de promoții tomnatice.

Astfel, descoperim că o tabletă Serioux S800TAB de 8 inch cu procesor de 1.2 GHz și Android 4.0 costă cu 8% mai puțin, având prețul de 369 lei. și tableta Prestigio Multipad Prime Duo a primit o reducere de 6%, costând acum 749 lei și venind la pachet cu o pereche de căști cu microfon. Google Nexus 7, varianta quad core Tegra 3 de anul trecut costa la același retailer 899 lei, iar iPad Mini a pierdut 5% din preț, ajungând la 2.089 lei, în varianta 4G.

iPad 4 are un discount de 7% în versiunea de 64 GB 4G, costând 3.359 lei și venind cu o husă cadou la pachet. Câteva discounturi serioase au primit și telefoanele, astfel că un Galaxy S III Mini costa acum 1.065 lei, după o reducere de 11%, în vreme ce Samsung Galaxy S Duos a avut parte de un discount de 15%. El costa acum 679 lei. Galaxy Note II a scăzut sub pragul de 2.000 lei, costând acum 1.989 lei, pe fondul apropierii lansării lui Note 3 în magazine.

Care oferta vi se pare cea mai atractivă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×