Huawei P11 deja primeşte randări, revine la stilul de design al lui Ascend P6 (Concept)

3.802 ori
<b>Huawei P11 deja primeşte randări, revine la stilul de design al lui Ascend P6 (Concept)</b>Deși abia a fost lansat Huawei Mate 10, fanii produselor asiatice se gândesc deja la viitorul flagship al companiei - model care cel mai probabil se va numi Huawei P10. Chiar astăzi vedem o serie de randări concept pentru acest terminal

De abia a fost anunţat Huawei Mate 10 şi unii visează deja la flagshipul viitor al chinezilor, cel din 2018. E vorba despre Huawei P11, care tocmai a fost randat de un designer ceva mai nostalgic, pe numele său Toooajk Ma.

Concept Huawei P11

De ce nostalgic? Pentru că a folosit ca inspiraţie şi ca punct de pornire telefonul Huawei Ascend P6, dupa cum chiar designer-ul afirmă. Subliniez că avem de-a face cu un concept aici şi în realitate nu a apărut nici măcar o scăpare plauzibilă legată de Huawei P11. Ce remarcăm aici e că primim un spate lucios, acoperit cu sticlă şi rotunjimi prezente atât pe lateral, cât şi în zona superioară şi inferioară a handset-ului.

Concept Huawei P11

Pare să fie un terminal destul de gros, cu o cameră duală orientată vertical de această dată şi discretă, fără a ieşi deloc în relief, dar şi fără o bandă proprie care să o sublinieze. E bizar faptul că designer-ul a tăiat cât mai mult din muchiile zonei frontale, a scăpat şi de earpiece, dar tot a lăsat o "frunte" acestui telefon. Probabil are un mecanism piezoelectric în loc de difuzor, iar camera frontală a fost montată jos.

Unde este scanner-ul de amprente? Din ce am înţeles ar fi integrat în acel buton lateral, care este semnalat cu un simbol colorat. E ceva la acest concept care îmi inspiră mai mult Sony şi mai puţin Huawei, sincer să fiu... Probabil cel mai bizar lucru e faptul că avem un jack audio integrat jos şi lateral.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×