Huawei P11 deja primeşte randări, revine la stilul de design al lui Ascend P6 (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.759 ori
<b>Huawei P11 deja primeşte randări, revine la stilul de design al lui Ascend P6 (Concept)</b>Deși abia a fost lansat Huawei Mate 10, fanii produselor asiatice se gândesc deja la viitorul flagship al companiei - model care cel mai probabil se va numi Huawei P10. Chiar astăzi vedem o serie de randări concept pentru acest terminal

De abia a fost anunţat Huawei Mate 10 şi unii visează deja la flagshipul viitor al chinezilor, cel din 2018. E vorba despre Huawei P11, care tocmai a fost randat de un designer ceva mai nostalgic, pe numele său Toooajk Ma.

Concept Huawei P11

De ce nostalgic? Pentru că a folosit ca inspiraţie şi ca punct de pornire telefonul Huawei Ascend P6, dupa cum chiar designer-ul afirmă. Subliniez că avem de-a face cu un concept aici şi în realitate nu a apărut nici măcar o scăpare plauzibilă legată de Huawei P11. Ce remarcăm aici e că primim un spate lucios, acoperit cu sticlă şi rotunjimi prezente atât pe lateral, cât şi în zona superioară şi inferioară a handset-ului.

Concept Huawei P11

Pare să fie un terminal destul de gros, cu o cameră duală orientată vertical de această dată şi discretă, fără a ieşi deloc în relief, dar şi fără o bandă proprie care să o sublinieze. E bizar faptul că designer-ul a tăiat cât mai mult din muchiile zonei frontale, a scăpat şi de earpiece, dar tot a lăsat o "frunte" acestui telefon. Probabil are un mecanism piezoelectric în loc de difuzor, iar camera frontală a fost montată jos.

Unde este scanner-ul de amprente? Din ce am înţeles ar fi integrat în acel buton lateral, care este semnalat cu un simbol colorat. E ceva la acest concept care îmi inspiră mai mult Sony şi mai puţin Huawei, sincer să fiu... Probabil cel mai bizar lucru e faptul că avem un jack audio integrat jos şi lateral.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×