Cum au păcălit pozele făcute cu Nokia N95 o comunitate întreagă

6.364 ori
<b>Cum au păcălit pozele făcute cu Nokia N95 o comunitate întreagă</b>Ne place uneori să ne jucăm, să provocăm cititorii noştri să ghicească ce telefon a realizat o anumită fotografie. Am postat cu aproximativ o oră în urmă pe pagina și grupul Mobilissimo.ro o serie de fotografii  arătoase şi am provocat cititorii să ghicea

Ne place uneori să ne jucăm, să provocăm cititorii noştri să ghicească ce telefon a realizat o anumită fotografie. Am postat cu aproximativ o oră în urmă pe pagina și grupul Mobilissimo.ro o serie de fotografii  arătoase şi am provocat cititorii să ghicească telefonul care le-a realizat. Mulţi au crezut că e Samsung Galaxy S9+, dar de fapt era un telefon la fel de vechi ca site-ul Mobilissimo.ro: Nokia N95.

Anunţat în 2006 şi lansat în 2007, terminalul e o cunoştinţă super veche a noastră. Am avut ocazia să îl vedem la Hanovra la CeBIT 2007, una dintre primele noastre participări la un eveniment internaţional. Mulţi consideră că acest telefon a fost primul care merită cu adevărat să fie numit smartphone, pentru că îţi permite să faci multe activităţi pentru care ai fi folosit un PC sau laptop.

Deşi designul său glisant şi compact nu mai impresionează azi, camera de 5 megapixeli cu optică Carl Zeiss a făcut-o. Zeci de cititori ai noştri au considerat mostrele sale drept opera unui Galaxy S9, Sony Xperia XZ2, Pixel 2, iPhone X sau LG V30S. Claritatea fotografiilor, focalizarea excelentă şi culorile pragmatice i-au cucerit şi asta la 12 ani după ce era anunţat handsetul.

Symbian a decedat între timp, formatul glisant la fel (teoretic), iar Nokia e într-o etapă de post-metamorfoză în care îşi caută o nouă identitate, fără a o renega pe cea veche. La vremea debutului lui Nokia N95 costa echivalentul unui Galaxy S9 acum şi toată lumea îşi dorea unul. Faptul că şi după un deceniu impresionează, spune ceva despre măiestria finlandeză. Oare care dintre telefoanele lansate acum vor mai impresiona în 2030?

Găsiți aici toate răspunsurile celor din Grup legat de întrebarea „Cine ghicește telefonul?”. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×