Huawei P20 Pro este actualizat la Android Pie pe plan european; Așteptăm sosirea sa în România

3.549 ori
<b>Huawei P20 Pro este actualizat la Android Pie pe plan european; Așteptăm sosirea sa în România</b>Iată că la doar câteva zile de la confirmarea sosirii lui Android Pie pe smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro, cei de la Huawei încep procesul de update și pentru flagship-ul P20 Pro. Acesta ajunge încă o dată inițial pe plan european, fără a fi

La câteva zile distanță de sosirea lui Android Pie pe smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro, iată că release-ul își face apariția și pe flagship-ul Huawei P20 Pro pe plan european. Nu avem parte de un changelog detaliat în cazul de față, dar aflăm de pe serverele Huawei HiCloud că EMUI 9.0 aduce un limbaj de design mai simplist, dar și modificări la nivel de interfață pentru a se oferi o experiență mai plăcută pentru utilizator.

Huawei P20 Pro

De asemenea, ar trebui să descoperim la pachet și noua modalitate de control prin gesturi de navigare, îmbunătățiri la nivel de securitate, cât și funcțiile Adaptive Battery și Adaptive Brightness. Așteptăm acum sosirea update-ului și în România, utilizatorii terminalului având la dispoziție secțiunea de comentarii de mai jos pentru a ne anunța odată ce primesc Android Pie.

Și noi am testat smartphone Huawei P20 Pro în această primăvară, un telefon a cărui recenzie detaliată o puteți găsi în format text sau video chiar aici. Totodată, cei care sunt curioși să afle la ce sume se mai găsește terminalul pe plan local, au la dispoziție articolul dedicat Preț și Disponibilitate!

Pentru discuții pe seama sosirii lui Pie pe smartphone-ul Huawei P20 Pro vă așteptăm și pe grupul Mobilissimo de Facebook aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×