Huawei P10 Lite și Mate 10 Lite sunt actualizate la Android Oreo pe plan european; Voi ați primit updateul?

5.054 ori
<b>Huawei P10 Lite și Mate 10 Lite sunt actualizate la Android Oreo pe plan european; Voi ați primit updateul?</b>O veste foarte bună sosește astăzi pentru posesorii de terminale Huawei P10 lite și Mate 10 Lite, aceea că handset-urile lor au început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo și EMUI 8.0. Pentru început update-ul este confirmat în

Posesorii de terminale Huawei P10 lite și Mate 10 Lite primesc astăzi o super veste, aceea că actualizarea la Android 8.0 Oreo + EMUI 8 a început a fi distribuită către utilizatori. Pentru moment au apărut confirmări din Italia, dar și din Malaezia acolo unde chiar pagina oficială a companiei chineze dezvăluie că updateul sosește și pe alte terminale precum Huawei Nova Lite și Huawei Nova 2 Plus.

Huawei P10 LITE

Noi ne concentrăm atenția asupra lui P10 Lite asta pentru că pe plan local s-a dovedit a fi foarte popular. Încă de la debut a avut un preț accesibil și se remarca prin pachetul hardware interesant și prin design-ul premium. Acum cu Oreo la bord devine și mai atractiv, plus că în ultima vreme prețul a tot scăzut.

Huawei P10 Lite

Cei de la huawei.hdblog.it ne informează că pachetul software cu Oreo pentru P10 lite are aproximativ 2.53 GB și că printre noutăți avem interfața EMUI 8.0, optimizări bazate pe AI, un timp de boot redus, cât și funcția de coș de gunoi pentru Galerie care păstrează fotografiile șterse până la 30 zile înainte de a le elimina complet de pe dispozitiv.

Mai avem și suportul pentru conectarea la două dispozitive Bluetooth simultan, cât și o reamplasare a setărilor pentru o gestionare mai clară și mai intuitivă. Găsiți recenzia lui Huawei P10 Lite aici și aflați că cel mai bun preț actual este de 984 lei. Mai multe prețuri pot fi consultate din articolul Preț și Disponibiltate.

Voi ați primit updateul la Oreo?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×