Samsung Galaxy J5 Prime (2017) îşi dezvăluie specificaţiile complete printr-o scăpare de document oficial

2.202 ori
<b>Samsung Galaxy J5 Prime (2017) îşi dezvăluie specificaţiile complete printr-o scăpare de document oficial</b>Abundă scăpările de telefoane Samsung în această săptămână şi după ce am aflat în sfârşit că Galaxy A5 (2018) va fi de fapt un Galaxy A8, iată că azi revenim la seria Galaxy J, cu un model Prime pe radar. E vorba despre Samsung Galaxy J5 Prime (2017)..

Abundă scăpările de telefoane Samsung în această săptămână şi după ce am aflat în sfârşit că Galaxy A5 (2018) va fi de fapt un Galaxy A8, iată că azi revenim la seria Galaxy J, cu un model Prime pe radar. E vorba despre Samsung Galaxy J5 Prime (2017), care tocmai şi-a dezvăluit specificaţiile complete într-un document scăpat pe web.

Acesta va fi un telefon de buget, judecând după dotări şi se prezintă sub numele de cod Samsung SM-G571. Şi-a făcut apariţia la FCC, cu Android 7.1.1 Nougat la bord, un procesor quad core Exynos 7570 de 1.4 GHz, GPU Mali T720 şi 3 GB RAM. Are şi 16 GB stocare, o cameră principală de 13 MP şi frontală de 8 MP. Integrează un scanner de amprente în zona frontală, chiar în butonul Home.

Specificatii Samsung Galaxy J5 Prime (2017)

Specificaţiile includ un ecran HD de 5 inch, o baterie de 2.500 mAh, la care utilizatorul nu are acces şi mă aştept la un corp fără rezistenţă la apă, eventual fabricat din plastic. Legat de acest din urmă aspect nu avem garanţii, pentru că Samsung a început să aducă tot mai des sticla şi metalul pe telefoanele sale midrange. A se remarca aici sacrificiul la nivel de ecran, un IPS LCD în locul clasicului AMOLED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×