Huawei P20 Pro primeşte testul de zgâriere, îndoire şi ardere; Are un punct sensibil asociat sticlei frontale

1.987 ori
<b>Huawei P20 Pro primeşte testul de zgâriere, îndoire şi ardere; Are un punct sensibil asociat sticlei frontale</b>A trecut ceva de la ultimul test de rezistență marca JerryRigEverything, dar astăzi avem parte de un asemenea video informativ referitor la un flagship al momentului și anume Huawei P20 Pro. Telefonul cu pricina se laudă cu o cameră triplă

Chiar mă miram cum de s-a lansat Huawei P20 Pro de câteva săptămâni bune şi JerryRigEverything nu i-a făcut testul tradiţional, de ardere, zgâriere şi îndoire. Ei bine iată că îl face acum şi tortura poate fi văzută mai jos, cu un punct slab neaşteptat.

Huawei p20 pro

Huawei P20 Pro a debutat la Paris la finalul lunii martie şi a ajuns imediat pe locul întâi în DxOMark, pentru calitatea camerei sale triple. E oare la fel de rezistent pe cât e de performant la cameră? JerryRig a decis să testeze asta. Primul test, cel de zgâriere a ecranului e standard pentru un smartphone de 2018. Protecţia (care nu e Gorilla Glass) rezistă până la un nivel 6, ca orice smartphone normal.

Huawei p20 pro

A încercat să zgârie şi scannerul de amprente şi "bretonul", dar nici una dintre componente nu a avut de suferit, nici măcar râcâite cu cutterul. Şi spatele şi rama metalică rezista bine. Cât despre testul cu bricheta, ecranul AMOLED rezista la 20 de secunde la flamă şi nu îşi mai revine, păstrând o pată albă pe ecran. Şi acum vine punctul slab: telefonul se îndoaie ceva mai mult decât ne aşteptam și decat credea și JerryRig.

Şi asta fără ca YouTuberul să se forţeze excesiv la indoire, iar sticlă frontală se crapă serios. Jerry a descoperit că de fapt ecranul s-a crăpat în zona unde îl zgâriase cu acele vârfuri ascuţite de test, deci ele îl slăbiseră în prealabil. Practic în viaţa de zi cu zi va trebui să zgâriaţi ca lumea ecranul şi apoi să îl îndoiţi pentru a îi crapa panoul frontal, un scenariu cam rar şi cam improbabil.

Lipsa de Gorilla Glass e totuşi o problemă…

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×