Sony îşi retrage design-ul de flagship aprobat de FCC, vrea să îl schimbe cu ceva nou

1.464 ori
<b>Sony îşi retrage design-ul de flagship aprobat de FCC, vrea să îl schimbe cu ceva nou</b>După cum aflăm astăzi, japonezii de la Sony au depus de curând o cerere la FCC pentru anularea unui design de smartphone flagship pentru care anterior s-a completat o aplicație de certificare. Se menționează aici posibilitatea ca telefonul

2018 e anul retragerilor şi pornirilor de la zero se pare. După ce echipa de design şi inginerii LG au fost trimişi să "îşi refacă tema" pentru LG G7, aflăm că şi Sony s-a răzgândit în ultima clipă cu privire la un flagship. Aparent compania japoneză a solicitat FCC să îi anuleze cererea de trademark pentru un flagship, pentru că vrea să facă schimbări de design.

Brevet Sony

Documentele cele noi le vedeţi integrate în acest articol şi ele indică faptul că Sony a cerut ca FCC să înlăture toate brevetele acordate pentru terminalul cu ID-ul FCC PY7-00718V. Motivul? "Schimbări de design". Ar putea fi vorba despre renunţarea la jack audio, despre aspectul 18:9, despre vreun conflict cu brevetul altei companii. Nu e clar dacă terminalul în cauză a fost anulat sau amânat, dar sunt şanse să se întâmple asta. Sperăm să nu fie Xperia XZ2-ul pregătit pentru Barcelona.

MWC 2018 e la doar 12 zile distanţă, iar Sony ar trebui să vină cu măcar un flagship acolo. Pe de altă parte ne pot prezenta un prototip în spatele unei cuşti de sticlă şi să îl lanseze apoi la câteva luni distanţă, cum au făcut cu Xperia XZ Premium... Orice schimbare de design e binevenită pentru compania care merge pe Omnibalance de 5-6 ani deja, în vreme ce rivalii au trecut prin schimbări radicale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×