Sony Xperia XZ4 Compact își prezintă design-ul prin intermediul unor noi huse marca Olixar

3.983 ori
<b>Sony Xperia XZ4 Compact își prezintă design-ul prin intermediul unor noi huse marca Olixar</b>În ultimele ore Sony a început să trimită presei invitaţiile pentru evenimentul său de la MWC 2019 (25 februarie). Acolo ar trebui să vină atât de des scăpatul Sony Xperia XZ4, dar şi modelele XA3, XA3 Ultra şi Xperia L3, care au tras

În ultimele ore Sony a început să trimită presei invitaţiile pentru evenimentul său de la MWC 2019 (25 februarie). Acolo ar trebui să vină atât dedes scăpatul Sony Xperia XZ4, dar şi modelele XA3, XA3 Ultra şi Xperia L3, care au tras chiulul de la CES 2019. Ar fi şi un Xperia XZ4 Compact în pregătiri, judecând şi numai după recent scăpatele huse Olixar pentru acest device.

Sony Xperia XZ4

Înainte de toate vreau să subliniez că respectatul zvonac @OnLeaks a scris pe 12 ianuarie că a vorbit cu cineva de la Sony, care spunea că întreaga linie Compact a fost casată. Dacă e adevărat sau nu, nu avem idee, dar nu sună bine. Cert e că scăpările lui XZ4 Compact continuă şi acesta nu vine cu o cameră triplă ca XZ4 şi nici măcar una duală, ci singulară.

Sony Xperia XZ4

Designul văzut aici se potriveşte cu randările CAD care au ajuns pe web în ultima lună. Avem muchii destul de groase sus şi jos şi un cititor de amprente lateral, plus jack audio sus. Conform scăpărilor din decembrie, ar trebui să vină cu 4 GB sau 6 GB RAM, procesor Snapdragon 855, port USB Type-C şi un ecran de 5 inch, HD sau Full HD.

Camera selfie va primi un boost, posibil cu obiectiv wide angle.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×