OnePlus 7 își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse; Are cameră selfie pop-up

851 ori
<b>OnePlus 7 își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse; Are cameră selfie pop-up</b>După o perioadă destul de lungă de timp în care scăpările lui OnePlus 7 au lipsit complet din peisaj, iată că astăzi vine în sfârșit ceva nou și anume o colecție de randări de huse destinate noului handset. Avem diferite stiluri pentru

După o perioadă destul de lungă de timp în care scăpările lui OnePlus 7 au lipsit complet din peisaj, iată că astăzi vine în sfârșit ceva nou și anume o colecție de randări de huse destinate noului handset. Avem diferite stiluri pentru aceste accesorii, de la modele transparente și până la variante cu texturi ce imită carbonul. Le vedem mai jos și descoperim ce elemente de design ies la iveală pe această cale. 

Huse OnePlus 7

Un prim detaliu care ne atrage atenția la aceste huse este decupajul din zona superioară, acolo de unde se va ridica senzorul selfie ce este integrat sub forma unui mecanism pop-up. Se merge pe această abordare pentru a maximiza raportul corp-ecran și în practică este o idee bună, camera fiind ascunsă și ridicată doar la nevoie.

Huse OnePlus 7

În spate vedem decupajul generos pentru camera foto triplă și pe lateral butoanele de volum, respectiv cel power/unlock. La bază găsim doar portul USB-C, grila pentru difuzor și microfonul - deci fără jack audio. OnePlus 7 va avea un ecran edge-to-edge și nu ar fi exclus ca diagonala să crească la 6.5 inch.

Se va pătra rezoluția FHD+ și tehnologie Optic Amoled pentru ecran și după cum am aflat anterior, OnePlus 7 nu va oferi suport pentru încărcare wireless, compania optând să ofere încărcare prin fir foarte rapidă. E cazul să ne așteptăm la un debut luna viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×