Huawei P30 Pro ar folosi un şablon predefinit cu Luna pentru acele capturi cu zoom mare (Zvon)

2.350 ori
<b>Huawei P30 Pro ar folosi un şablon predefinit cu Luna pentru acele capturi cu zoom mare (Zvon)</b>Huawei P30 Pro a fost promovat intens prin prisma capacităţii sale impresionante de zoom, în multiple cazuri fiind lăudat pentru abilitatea de a surprinde craterele de pe Lună. Mai toţi reviewerii sau posesorii au încercat o fotografie

Huawei P30 Pro a fost promovat intens prin prisma capacităţii sale impresionante de zoom, în multiple cazuri fiind lăudat pentru abilitatea de a surprinde craterele de pe Lună. Mai toţi reviewerii sau posesorii au încercat o fotografie cu zoom maxim a satelitului Pământului măcar o dată, fiind impresionati de rezultat (inclusiv noi). Ei bine azi ni se strică percepţia pozitivă despre acele capturi printr-un zvon: se pare că ar fi totul pe bază de AI şi un şablon predefinit.

Conform testelor realizate de Wang Yue de la publicaţia Zhihu, Huawei P30 Pro nu aduce mai aproape imaginea capturată de utilizator, ci amplasează imaginea deja existentă a Lunii în acel cadru. Practic AI-ul Huawei ar adăuga într-un fel extra detalii, un soi de overlay cu tiparul Lunii atunci când detectează că faceţi o poză de genul. Într-un fel poza ta nu e poza ta, ci una generică cu Luna combinată cu ceea ce ai capturat tu.

Yue a făcut câteva fotografii ale satelitului din diferite unghiuri şi a capturat şi alte obiecte folosind Moon Mode pentru a ajunge la această concluzie. Întregul său studiu este aici.

Văzând în acţiune telefonul la astfel de poze, el nu mi-a lăsat această senzaţie, iar Luna se vede perfect şi fără AI activat, asta ar fi impresia mea. Se pare că ghidul oficial al telefonului menţionează existenţa unui Moon Mode, care ajută la realizarea de capturi arătoase ale Lunii, împreună cu detalii fine, precum umbre şi raze lunare.

Moon Mode apare ca sugestie atunci când faci poza, iar dacă utilizatorul îl alege, atunci primeşte un ajutor de la AI. Huawei nu specifică totuşi în ghid şi care este asistenta sa. Aşteptăm un răspuns de la Huawei legat de această descoperire şi de zvon. Repet, chiar și fără AI și Moon Mode, Luna arată la fel de detaliată și de bine. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×