Microsoft a vândut 8.6 milioane de telefoane Lumia în primul trimestru al acestui an

694 ori
<b>Microsoft a vândut 8.6 milioane de telefoane Lumia în primul trimestru al acestui an</b>&Icirc;n avanpremiera sosirii lui Windows 10 &icirc;n versiunea pentru mobile, aruncăm o privire asupra performanţei celor de la Microsoft &icirc;n zona Mobile, la capitolul v&acirc;nzări de terminale Lumia. Se pare că &icirc;n primul trimestru al...

În avanpremiera sosirii lui Windows 10 în versiunea pentru mobile, aruncăm o privire asupra performanţei celor de la Microsoft în zona Mobile, la capitolul vânzări de terminale Lumia. Se pare că în primul trimestru al acestui an au fost vândute 8.6 milioane de modele Lumia.

Numărul mai sus menţionat reprezintă o creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, deşi aceea era o perioadă când nici Nokia şi nici Microsoft nu mai anunţau cifre de vânzări. Veniturile totale din zona Windows Phone au scăzut totusi cu 16%, se pare. Microsoft a realizat 21.7 miliarde de dolari venituri din produsele Windows Phone, obţinând un profit net de 4.98 miliarde de dolari.

Astfel, veniturile ar fi crescut cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014, dar profiturile au scăzut cu 12%. Acest dezechilibru e asociat cheltuielilor pentru restructurarea şi integrarea segmentului Nokia Devices în companie. Încă aşteptăm un flagship de la Microsoft, acel mitic Lumia 940 sau Lumia 1030/Lumia 1040, care are toate şansele să vină la vară, sau cu puţin noroc la BUILD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×