Huawei P8 se afișează camuflat într-o serie de imagini live

1.217 ori
<b>Huawei P8 se afișează camuflat într-o serie de imagini live</b>Dacă ne-am obișnuit ca doar &icirc;n cazul automobilelor să vedem produse camuflate pe stradă, iată că această tendință ajunge acum și la producătorii de smartphone-uri, mai precis la Huawei, companie care ne pregătește &icirc;n aceste...

Dacă ne-am obișnuit ca doar în cazul automobilelor să vedem produse camuflate pe stradă, iată că această tendință ajunge acum și la producătorii de smartphone-uri, mai precis la Huawei, companie care ne pregătește în aceste momente un succesor pentru modelul Ascend P7. Astăzi, o serie de fotografii cu Huawei P8 protejat de o carcasă se afișează pe web.

Din păcate aceste imagini ne dezvăluie doar rama device-ului, componentă care include portul microUSB, jack-ul audio de 3.5 inch și difuzoarele stereo situate la baza sa. Totodată, observăm și o mică parte din display și earpiece-ul însoțit de camera frontală selfie.

Huawei P8

Pe partea de specificații, ne-am putea aștepta la un display Full HD de 5.2 inch, un procesor octa-core Kirin 930 de 2.0 GHz, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli. Așa cum ne-am obișnuit de la generațiile precendente, grosimea redusă va fi un element caracteristic și pentru noul model.

Huawei P8 se afișează camuflat într-o serie de imagini live

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×