Huawei P8 se lansează săptămâna viitoare oficial și în România

1.102 ori
<b>Huawei P8 se lansează săptămâna viitoare oficial și în România</b>Cu toate că Huawei P8 se află &icirc;n redacția Mobilissimo de ceva timp, acesta primind chiar și o video-recenzie, iată că pentru săptăm&acirc;na viitoare compania chineză ne pregătește debutul pe plan local al acestui telefon. Evenimentul va...

Cu toate că Huawei P8 se află în redacția Mobilissimo de ceva timp, acesta primind chiar și o video-recenzie, iată că pentru săptămâna viitoare compania chineză ne pregătește debutul pe plan local al acestui telefon. Evenimentul va avea loc pe data de 27 mai, zi în care este posibil ca prețul afișat de retaileri să scadă.

Din câte se poate vedea și în invitația de mai sus, Huawei promovează acest device ca fiind u produs cu funcții de fotografie revoluționare ce sosește cu senzor RGBW în 4 culori, un stabilizator optic de imagine de top și cu modul Light Painting la pachet.

Printre capitolele la care acest device impresionează se numără design-ul premium uni-body cu carcasă din metal ce măsoară doar 6.4 mm în grosime, display-ul de bună calitate, prețul mic în comparație cu flagship-urile anului 2015, cât și camera foto de 13 megapixeli ce oferă fotografii de top în condiții low-light. Huawei P8 costă 1.873 lei la Orange fără abonament.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×