Directorul ASUS considera că Windows nu este un sistem de operare potrivit pentru smartphone-uri

1.330 ori
<b>Directorul ASUS considera că Windows nu este un sistem de operare potrivit pentru smartphone-uri</b>ASUS are planuri mari pentru 2015, intenţion&acirc;nd să v&acirc;ndă milioane de unităţi ZenFone şi baz&acirc;ndu-şi strategia pe Android. Directorul companiei, Jonney Shih nu pare a avea &icirc;ncredere &icirc;n Windows, declar&acirc;nd că acest...

ASUS are planuri mari pentru 2015, intenţionând să vândă milioane de unităţi ZenFone şi bazându-şi strategia pe Android. Directorul companiei, Jonney Shih nu pare a avea încredere în Windows, declarând că acest OS nu este potrivit pentru smartphone-uri.

În acest moment Windows Phone este al treilea cel mai popular sistem de operare din zona Mobile, după Android şi iOS, dar cota sa de piaţa e departe de cea a rivalilor. Microsoft vrea să schimbe acest lucru cu Windows 10 Mobile, dar producătorii hardware nu par să îi dea credit. Nu cu multă vreme în urmă şi Huawei îşi exprima neîncrederea în Windows Phone, iar companii ca HTC sau Samsung nu au mai abordat acest segment de ceva vreme.

Declaraţia lui Jonney Shih a venit pe fondul lansării lui ZenFone 2 în SUA, ASUS mizând serios pe Android aici. Oficialul a mai declarat că Windows înseamnă productivitate şi divertisment în acelaşi timp, ceea ce nu se aplică pe mobile, în faţa lui iOS şi Android. Dacă Windows 10 Mobile nu le surâde celor de la ASUS, Windows 10 cu siguranţă va ajunge pe tabletele lor noi în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×