Huawei P8 şi Huawei P8 Lite apar în imagini ce par a fi pregătite pentru presă, ele dezvăluie şi o interfaţă aurie minimalistă

6.974 ori
<b>Huawei P8 şi Huawei P8 Lite apar în imagini ce par a fi pregătite pentru presă, ele dezvăluie şi o interfaţă aurie minimalistă</b>După o perioadă lungă de zvonuri despre Huawei P8, flagshipul care se lansează săptăm&acirc;na viitoare la Londra, iată că azi avem informaţii şi despre Huawei P8 Lite. Ce e drept existau indicii&nbsp;că Huawei ar pregăti mai mult de un model...

După o perioadă lungă de zvonuri despre Huawei P8, flagshipul care se lansează săptămâna viitoare la Londra, iată că azi avem informaţii şi despre Huawei P8 Lite. Ce e drept existau indicii că Huawei ar pregăti mai mult de un model nou, dar hai să vedem despre ce e vorba în această scăpare.

Site-ul australian ausdroid.net a postat două imagini cu noile telefoane, iar interfaţa lor aurie şi minimalistă se potriveşte cu cea din scăparea de aici, crescând veridicitatea acestui leak. Huawei P8 va fi mai mare decât P8 Lite şi va sosi cu un ecran Full HD de 5.2 inch, în vreme ce P8 Lite va adopta un ecran de 5 inch, cu rezoluţie 720p. Ambele device-uri vor avea sloturi microSD şi SIM pe partea dreaptă.

Huawei P8 Lite

P8 va opta pentru un procesor octa-coreHiSilicon Kirin 930, însoţit de 3 GB RAM, în vreme ce modelul mai mic va folosi un CPU Kirin 620 de 1.2 GHz, cu 2 GB RAM. P8 Lite va mai oferi şi 16 GB stocare, pe jumătate faţă de P8 şi ai săi 32 GB. Camerele vor fi similare, cu un senzor de 13 MP în spatele ambelor modele, dar cu modul selfie de 5 MP pe Lite şi de 8 MP pe P8.

Şi imaginile din această scăpare o confirmă pe cea nouă, cu acea carcasă metalică subţire. Cum vi se pare noul UI Huawei, cu nuanţe aurii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×