O carcasă pregătită pentru Xperia Z4, ne dezvăluie poziționarea butoanelor viitorului flagship Sony

1.313 ori
<b>O carcasă pregătită pentru Xperia Z4, ne dezvăluie poziționarea butoanelor viitorului flagship Sony</b>Acum c&acirc;teva ore, publicația poloneză galaktyczny.pl a intrat &icirc;n posesia unor imagini live cu o carcasă pregătită pentru smartphone-ul Sony Xperia Z4, terminal ce ar putea fi anunțat oficial &icirc;n vară. Aceste materiale sosesc la...

Acum câteva ore, publicația poloneză galaktyczny.pl a intrat în posesia unor imagini live cu o carcasă pregătită pentru smartphone-ul Sony Xperia Z4, terminal ce ar putea fi anunțat oficial în vară. Aceste materiale sosesc la scurt timp de la dezvăluirea unor fotografii live cu terminalul ce pot fi admirate chiar aici.

Revenind la carcasa proaspăt ieșită din linia de producție, observăm cum principalele elemente de conectivitate sunt plasate pe modelul Xperia Z4. La fel ca și în cazul lui Z3, avem parte de butoane de volum, buton power și buton pentru fotografiere, elemente situate în partea din dreapta.

O carcasă pregătită pentru Xperia Z4, ne dezvăluie poziționarea butoanelor viitorului flagship Sony

De asemenea, la baza carcasei se remarcă prezența portului microUSB v2.0. Potrivit ultimelor zvonuri, Xperia Z4 va beneficia de același display de 5.1 inch cu rezoluție Full HD de pe modelul actual, de un procesor Snapdragon 810, de 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 20.7 megapixeli de nouă generație.

O carcasă pregătită pentru Xperia Z4, ne dezvăluie poziționarea butoanelor viitorului flagship Sony

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×