MediaTek anunță lansarea a două noi procesoare quad-core 64-bit pentru tablete

500 ori
<b>MediaTek anunță lansarea a două noi procesoare quad-core 64-bit pentru tablete</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, producătorul chineze de soluții hardware MediaTek, a anunțat lansarea a două noi procesoare destinate produselor de tip tabletă. Cele două chip-uri pe 64-bit sunt unități quad-core, numele acestora fiind MT8163,...

În cursul zilei de ieri, producătorul chineze de soluții hardware MediaTek, a anunțat lansarea a două noi procesoare destinate produselor de tip tabletă. Cele două chip-uri pe 64-bit sunt unități quad-core, numele acestora fiind MT8163, respectiv MT8735.

Deși la acest capitol procesoarele sunt asemănătoare, aflăm că ele sunt menite pentru device-uri diferite. Astfel, modelul MT8163 va fi regăsit doar pe tabletele cu WiFi, și va oferi nuclee Cortex-A53, suport H.265, dual-band WiFi, GPS, Bluetooth 4.0 și suport pentru Android 5.1 Lollipop.

Pe de altă parte, MT8735 este un chip despre care compania chineză sugerează faptul că performanțele sale sunt cu până la 20% mai mari față de concurență, folosind în același timp cu 10% mai puțină energie. Acest model va fi integrat pe tablete 4G LTE și va oferi suport pentru dual-band WiFi, GPS, FDD LTE și Bluetooth 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×