Oppo R9 primește un nou teaser astăzi; vedem și alte două fotografii cu noul smartphone

1.034 ori
<b>Oppo R9 primește un nou teaser astăzi; vedem și alte două fotografii cu noul smartphone</b>A mai rămas doar o săptăm&acirc;nă p&acirc;nă la evenimentul programat de Oppo pentru data de 17 martie, o zi &icirc;n care modelele R9 și R9 Plus vor fi dezvăluite oficial. P&acirc;nă atunci avem parte astăzi de un nou teaser din partea...

A mai rămas doar o săptămână până la evenimentul programat de Oppo pentru data de 17 martie, o zi în care modelele R9 și R9 Plus vor fi dezvăluite oficial. Până atunci avem parte astăzi de un nou teaser din partea companiei chineze, material ce face referire la scanner-ul de amprente integrat pe ambele terminale.

De aici aflăm să scanner-ul adus de Oppo este unul foarte rapid ce promite deblocarea device-ului în doar 0.2 secunde. Totodată, avem ocazia să aruncăm o privire și asupra unor fotografii reale cu partea frontală a telefonului în care se remarcă prezența butonului home fizic, dar și sticla 2.5D aplicată peste.

Din informațiile răspândite pe web, am aflat că Oppo R9 ne va aduce un display Full HD AMOLED de 5.5 inch, 4 GB memorie RAM, un procesor MediaTek Helio X10 și 64 GB spațiu intern de stocare. Oppo R9 Plus va opta în schimb pentru un display de 6 inch cu aceeași rezoluție și pentru un procesor Snapdragon 652.

De asemenea, se pare că phablet-ul de 6 inch va oferi o cameră foto principală de 16 megapixeli, în timp ce modelul R9 se va mulțumi cu un senzor de 13 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×