Huawei Ascend P7 apare Într-o nouă fotografie ce oferă o privire mai detaliată asupra carcasei

787 ori
<b>Huawei Ascend P7 apare Într-o nouă fotografie ce oferă o privire mai detaliată asupra carcasei</b>Unul dintre terminalele despre care se tot vorbește în ultimul timp este și Huawei Ascend P7, device ce urmează a fi lansat în curând, mai precis pe data de 7 mai, adică miercuri. Astăzi, o nouă imagine cu device-ul în cauză și-a făcut...

Unul dintre terminalele despre care se tot vorbește în ultimul timp este și Huawei Ascend P7, device ce urmează a fi lansat în curând, mai precis pe data de 7 mai, adică miercuri. Astăzi, o nouă imagine cu device-ul în cauză și-a făcut apariția pe web, aceasta oferind o privire mai detaliată asupra marginilor sale.

După cum bine știm, la fel ca și modelul de anul trecut, și anume Ascend P6, noul terminal din seria Ascend P va aduce o talie foarte subțire, în acest caz fiind vorba de doar 6.18 mm în grosime. Printre posibilele specificațiile ale lui Huawei Ascend P7 se numără un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.8 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

De asemenea, acesta va mai aduce un slot pentru carduri microSD, o baterie de 2.500 mAh și o cameră foto secundară de 8 megapixeli. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi specificațiile reale ale lui Huawei Ascend P7 în cursul săptămânii viitoare pe data de 7 mai, zi în care este programat un eveniment ce va avea loc în Paris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×