Huawei PhoPad ar putea fi prezentat la CES 2014; acesta va concura cu ASUS Padfone

838 ori
<b>Huawei PhoPad ar putea fi prezentat la CES 2014; acesta va concura cu ASUS Padfone</b>Nu mai este mult timp până când vom vedea ce telefoane, tablete, laptop-uri sau alte device-uri vor fi prezentate la CES 2014. Printre acestea s-ar putea afla și un device neanunțat de la Huawei, și anume Huawei PhoPad. &nbsp; Compania Huawei este...

Nu mai este mult timp până când vom vedea ce telefoane, tablete, laptop-uri sau alte device-uri vor fi prezentate la CES 2014. Printre acestea s-ar putea afla și un device neanunțat de la Huawei, și anume Huawei PhoPad.

Compania Huawei este cunoscută pentru device-urile de mari dimensiuni pe care le deține, ca Huawei Ascend Mate, terminal lansat anul trecut la CES 2012 alături de Ascend P1 și Ascend D Quad. Acesta venea cu un display uriaș de 6.1 inch, și a fost declarat device-ul cu cel mai mare display la acel moment.

S-ar putea ca aceștia să redenumească seria Ascend Mate în PhoPad, sau poate vor scoate ceva similar cu Asus Padfone, un smartphone care să fie introdus într-o tabletă companion. Rămâne de văzut ce planuri are Huawei, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne-au pregătit pentru CES 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×