Numărul de terminale cu display-uri flexibile OLED va crește În acest an

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 747 ori
<b>Numărul de terminale cu display-uri flexibile OLED va crește În acest an</b>Potrivit un surse din industrie, se pare că tehnologia LED folosită pentru producerea de panouri TV va rămâne la același nivel ca și în anul trecut, în timp ce panourile LED pentru device-urile mobile vor cunoaște o creștere a vânzărilor....

Potrivit un surse din industrie, se pare că tehnologia LED folosită pentru producerea de panouri TV va rămâne la același nivel ca și în anul trecut, în timp ce panourile LED pentru device-urile mobile vor cunoaște o creștere a vânzărilor.

Se așteaptă ca în acest an, producătorii să lanseze mai multe terminale cu display-uri flexibile OLED, un prim astfel de producător de panouri fiind Veeco, companie ce vede o creștere a vânzărilor pentru acest tip de panouri.

De asemenea, aceleași surse afirmă faptul că Veeco va livra în acest an între 2 și 2.25 milioane de panouri LED. Așteptăm să vedem noi device-uri cu display-uri flexibile chiar peste o săptămână în cadrul MWC 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×