Rival pentru Xperia Z Ultra sau ceva mai mult? iOcean G7 vine din China cu un display de 6.44 inch, e ideal pentru gaming (Video)

Autor:  | Publicat în:  iOcean 850 ori
<b>Rival pentru Xperia Z Ultra sau ceva mai mult? iOcean G7 vine din China cu un display de 6.44 inch, e ideal pentru gaming (Video)</b>Dacă ar fi să numărăm toate telefoanele și phableturile din China care merită analizate în detaliu, nu ne-ar ajunge câțiva ani de muncă. Ei bine, astăzi ne oprim asupra lui iOcean G7, care în ciuda prefixului numelui său nu copiază vreun...

Dacă ar fi să numărăm toate telefoanele și phableturile din China care merită analizate în detaliu, nu ne-ar ajunge câțiva ani de muncă. Ei bine, astăzi ne oprim asupra lui iOcean G7, care în ciuda prefixului numelui său nu copiază vreun iPhone.

El este mai degrabă un rival pentru Sony Xperia Z Ultra, având în vedere diagonală de 6.44 inch. El suporta o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și mai jos vedeți device-l rulând jocuri în testul celor de la Gizchina. Trebuie menționat că acest model are la interior un procesor MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, 2 GB RAM și cel puțin 16 GB memorie.

Handsetul a trecut și prin benchmark-uri, după cum vedeți în clipul de mai jos. El a obținut 26.896 puncte în AnTutu, cam cu 6000 mai puțin decât cele mai tari terminale ale momentului, în vreme ce în Quadrant a obținut 15.201, scor deloc rău. în NenaMark 2.0 el a fost mai modest, cu 47.3 FPS, probabil din cauza raportului rezoluție/diagonală.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×