Huawei pregătește un telefon quad core pentru MWC 2012, și o nouă tableta MediaPad

1.367 ori
<b>Huawei pregătește un telefon quad core pentru MWC 2012, și o nouă tableta MediaPad</b>A început numărătoarea inversă pentru Mobile World Congress 2012 și mai este puțin și ne vom face bagajele să plecăm în Barcelona pentru a pune mâna pe cele mai noi telefoane și tablete. Din păcate se pare că vom rata evenimentul Huawei...

A început numărătoarea inversă pentru Mobile World Congress 2012 și mai este puțin și ne vom face bagajele să plecăm în Barcelona pentru a pune mâna pe cele mai noi telefoane și tablete. Din păcate se pare că vom rata evenimentul Huawei menționat mai jos, deoarece avionul redactorului Zsolt ajunge de abia seara în orașul spaniol. Vă vom ține totuși la curent cu noutățile de la Huawei și cele prezentate de companiile care se vor grăbi să își anunțe produsele pe 26 februarie.

Se pare că Huawei are deja în plan anunțarea unui telefon quad core, Ascend D1 Q, un handset Android cu dotări mult peste medie. Bănuiesc că el va sosi cu 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, WiFi, HSPA+, o cameră de 5 sau 8 megapixeli și probabil și NFC. Acestea sunt doar speculații, deoarece nu avem încă o listă credibilă de specificații pentru noul handset. Pe lângă Huawei Ascend D1 Q, producătorul asiatic va prezenta și o nouă tableta MediaPad și anume o variantă cu ecran de 10 inch.

Huawei MediaPad 10 este succesorul unei tablete cunoscute la noi drept Orange Tahiti, în oferta celor de la Orange România. Bănuiesc că de pe lângă ecranul de 10 inch vom primi și alte îmbunătățiri, cum ar fi un procesor mai bun, mai mult spațiu de stocare și eventual și Android 4.0 drept OS. Ar fi interesant ca și tableta, nu doar telefonul să fie quad-core, iar dacă mă întrebați pe mine bănuiesc că Tegra 3 va fi soluția aleasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×