Huawei prezintă lista cu viitoarele terminale care vor primi actualizarea la Android Oreo/EMUI 8.0; Huawei P9 și Mate 8 apar aici!

7.001 ori
<b>Huawei prezintă lista cu viitoarele terminale care vor primi actualizarea la Android Oreo/EMUI 8.0; Huawei P9 și Mate 8 apar aici!</b>Astăzi cei de la Huawei au dezvăluit lista viitoarelor terminale care vor beneficia de actualizarea la Android Oreo, printre acestea numărându-se și modelul Huawei P9. Tot pe listă se mai află și Huawei Mate 8, dar și alte câteva terminale Nova

Huawei a anunţat o listă proaspătă cu terminale care vor primi în viitorul apropiat actualizarea la Android 8.0 Oreo şi EMUI 8.0. Pe lângă modelele deja cunoscute şi care au primit update-ul, ca Huawei P10 sau Huawei Mate 9 Pro avem şi alte terminale ceva mai neglijate până acum.

LIsta a fost potată de către companie pe reţeaua de socializare chineză Weibo şi include 6 terminale. E vorba despre modele Mate, modele P şi modele Nova, care sunt gata să primească toate avantajele lui Oreo, de la meniul nou de setări, la notification dots, snooze pentru notificări, selecţia inteligentă de text, noi opţiuni pentru baterie şi funcţia Night Light sau Picture in Picture.

Puteţi schimba şi forma iconurilor iar notificările care nu mai încap pe ecran primesc iconuri mici în bară dropdown. Avem şi autofill pentru parole. Cât despre lista de terminale care vor trece la Oreo în următoarele săptămâni, ea arată astfel:

  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • Nova Youth Edition
  • Nova 2
  • Nova 2 Plus

Nu avem încă o perioadă clară de sosire a softului nou, dar probabil că persoanele aflate în programul beta au prioritate, ca şi cei care au cumpărat telefonul de la retaileri şi nu de la operatori. Huawei Honor 8 Pro şi Mate 9 au primit deja EMUI 8.0, iar recent a venit şi pe Honor 7X şi Honor 8 Lite.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×