Huawei rămâne fidelă lui Android, vrea să își extindă prezența în Europa prin magazine flagship

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.791 ori
<b>Huawei rămâne fidelă lui Android, vrea să își extindă prezența în Europa prin magazine flagship</b>Chiar dacă a lucrat la HongMeng/Ark OS 7 ani, Huawei rămâne fidelă lui Android, sau cel puțin asta lasă să se înțeleagă un oficial al sau. E vorba despre Walter Ji, președinte Huawei Consumer Business Group pe Europa de Vest, care a fost intervievat de ..

Chiar dacă a lucrat la HongMeng/Ark OS 7 ani, Huawei rămâne fidelă lui Android, sau cel puțin asta lasă să se înțeleagă un oficial al sau. E vorba despre Walter Ji, președinte Huawei Consumer Business Group pe Europa de Vest, care a fost intervievat de Phone Arena. Ce am aflat din interviu descoperiți mai jos.

Walter Ji

Ultima oară când auzeam Android și Huawei în aceeași frază, compania chineză nu era 100% sigură că poate folosi Android și Google Play Services pe terminalele sale. Iar recent am aflat că Ark OS ar fi mult mai rapid decât iOS sau Android, conform unui alt oficial Huawei.

Revenind totuși la Walter Ji și interviul Phone Arena, un citat important este acesta:

"Huawei rămâne focalizată și foarte dedicată rămânerii în ecosistemul Android. Compania a contribuit mult la Android în ultimii 10 ani și consideră experiență consumatorului o prioritate. Astfel, în ciudă provocărilor pe care le înfruntăm suntem dedicați pieței și îmbunătățirii brandului nostru prin inovație pentru consumatori."

Relația dintre Google și Huawei e specială, Google sărind în apărarea chinezilor după trecerea lor pe lista neagră. Tot Google a oferit celor de la Huawei șansa de a fi primii care testează Fuchsia OS. Astfel de relații nu se dizolvă de azi pe mâine. 

Tot din interviu aflăm că Huawei pune mare accent și pe imaginea sa în Europa și că tocmai a deschis un magazin flagship în Madrid, cel mai mare din Europa. Acesta e doar începutul și vom mai vedea locații de gen pe viitor. Urmează să apăra unul și în Barcelona, dar și în Paris.

Va las să citiți interviul întreg aici, care include și discuții despre 5G și o posibilă intrare în SUA. Personal consider că dacă Huawei e așa axată pe experiența consumatorului, ar trebui să umble și la EMUI, care e învechit și depășit ca interfață, de câțiva ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×