Huawei EMUI 10.0 bazat pe Android Q ar putea fi prezentat pe 9 august

1.280 ori
<b>Huawei EMUI 10.0 bazat pe Android Q ar putea fi prezentat pe 9 august</b>Scăpată parţial de grijile interdicţiei SUA, Huawei îşi permite să facă planuri de viitor şi a programat între 9 şi 11 august 2019 un Huawei Developers Conference. Are loc în China, în provincia Guangdong şi va fi un

Scăpată parţial de grijile interdicţiei SUA, Huawei îşi permite să facă planuri de viitor şi a programat între 9 şi 11 august 2019 un Huawei Developers Conference. Are loc în China, în provincia Guangdong şi va fi un prilej pentru prezentarea şi lansarea lui EMUI 10, custom layer-ul Huawei aplicat peste Android 10 Q.

Informaţiile vin de la Huawei Developer Alliance, site care scrie că EMUI 10.0 va fi prezentat pe 9 august la Dongguan Basketball Center. Prezentarea va fi realizată de către Wang Chenglu, preşedinte al Huawei Consumer Business Software. Judecând după ce am văzut până acum în capturi de ecran şi scăpări, EMUI 10.0 nu va fi extrem de diferit de EMUI 9.1.

Huawei

Va aduce noi variante de GPU Turbo şi evoluţii ale lui Ark Compiler şi EROFS (noul file system inaugurat de EMUI 9.1 pe Huawei P30 Pro). Ark Compiler schimbă modul în care sunt compilate aplicaţiile de de pe Android. În locul compilării dinamice se face una statică, eficientă la nivel de consum de resurse. Creşte fluența sistemului cu 24% şi răspunsul la interacţiune cu până la 44%.

O scăpare de EMUI 10 de la final de iunie via XDA ne arăta şi nuanţe mai deschise pentru interfaţă, zero chenare şi delimitări, noi variante de aplicaţie meteo, Clock şi ceva noutăţi şi la cameră. Avem şi extra transparență în meniuri, o navigare prin gesturi swipe mai fluidă, un nou meniu pentru control de volum şi probabil şi un Dark Mode asociat noului release Android.

Apare şi un sistem nou de partajare de conţinut şi linkuri specific Android Q şi noi permisiuni pentru aplicaţii. Mecanismul de zoom al camerei ar trebui să fie şi el schimbat şi avem extra filtre de culoare. Aş vrea să vă amintesc şi că Huawei a confirmat că 17 dintre telefoanele sale vor primi Android Q.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×