Huawei rezolvă problema cunoscută drept "Google Bug" ce afecta autonomia bateriei de pe Mate 10 Pro

2.145 ori
<b>Huawei rezolvă problema cunoscută drept "Google Bug" ce afecta autonomia bateriei de pe Mate 10 Pro</b>Odată cu evenimentul Huawei de pe data de 16 octombrie, jurnaliștii prezenți la fața locului au primit o serie de terminale Mate 10 Pro de teste, descoperindu-se astfel un comportament ciudat al produselor. Potrivit spuselor, se pare că bateria

Evenimentul Huawei de acum câteva zile s-a încheiat prin oferirea unor unități Mate 10 Pro de teste jurnaliștilor prezenți la fața locului, terminale care nu se comportau tocmai normal. Aflăm astăzi faptul că toate modelele cu princina aveau o problemă destul de serioasă ce conducea la încălzirea excesivă a carcasei și a epuizării bateriei de 4000 mAh foarte rapid.

Huawei Mate 10 Pro

Compania chineză a dat vina pe Google pentru această problemă, numind-o chiar "The Google Bug". După cum se poate vedea și mai sus, într-adevăr problema provine de la Google și mai precis de la aplicația Google Play Services care ocupă primul loc în topul celor mai consumatoare de resurse aplicații deschise.

Descoperind acestea, Huawei a apelat la Google pentru rezolvarea bug-ului și se pare că în acest moment Huawei deja oferă o actualizare OTA pentru a aduce lucrurile înapoi la normal. Cele două părți s-au mișcat iată foarte rapid pentru rezolvarea acestei probleme majore și trebuie știut faptul că unitățile incluse în ecuație sunt sample-uri de test ce nu sunt complet finalizate.

Între timp, Mate 10 Pro a debutat la precomandă pe plan local după cum v-am informat aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×