Huawei primește trademark-ul pentru denumirea "Huawei P11" ce va fi asociată noului flagship

10.205 ori
<b>Huawei primește trademark-ul pentru denumirea "Huawei P11" ce va fi asociată noului flagship</b>Deși anterior aflam că cei de la Huawei au înregistrat trademark-ul pentru denumirea Huawei P20, iată că astăzi descoperim noi certificări. Atât pe plan european, cât și în alte regiuni din jurul lumii, compania chineză a brevetat denumirea Huawei P11

Deși ne așteptam cu toții ca următorul flagship Huawei să fie numit Huawei P11, prin vară au apărut leak-uri, ba chiar și trademark-uri ce sugereau contrariul. Se primea prin iulie trademark-ul pentru denumirea P20 și o bună perioadă de timp toate scăpările au indicat acest nume. Acum când ne aflăm la câteva luni distanță de lansarea propriu-zisă a device-ului, situația se întoarce la origini putem spune.

Huawei P11

Astfel pare că numele Huawei P11 revine în scenă odată ce compania chineză înregistrează trademark-ul pentru această denumire în numeroase țări precum SUA, Marea Britanie, dar și Hong Kong. Aici apare menționat faptul că aplicația de trademark a fost depusă în septembrie 2017 și că acceptul a fost dat pe 14 ianuarie. 

Numele și-a făcut apariția chiar pe pagini de test Huawei.com și din câte am auzit recent, Huawei ar plănui să lanseze acest terminal high-end abia în aprilie pentru a evita hype-ul Galaxy S9. Vom primi un ecran 18.7:9 se pare, decupaj similar celui de pe iPhone X și în spate un setup foto compus dintre 3 senzori. Va avea probabil și 6 GB RAM și procesorul Kirin 970 la bord.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×