Huawei primește trademark-ul pentru denumirea "Huawei P11" ce va fi asociată noului flagship

10.246 ori
<b>Huawei primește trademark-ul pentru denumirea "Huawei P11" ce va fi asociată noului flagship</b>Deși anterior aflam că cei de la Huawei au înregistrat trademark-ul pentru denumirea Huawei P20, iată că astăzi descoperim noi certificări. Atât pe plan european, cât și în alte regiuni din jurul lumii, compania chineză a brevetat denumirea Huawei P11

Deși ne așteptam cu toții ca următorul flagship Huawei să fie numit Huawei P11, prin vară au apărut leak-uri, ba chiar și trademark-uri ce sugereau contrariul. Se primea prin iulie trademark-ul pentru denumirea P20 și o bună perioadă de timp toate scăpările au indicat acest nume. Acum când ne aflăm la câteva luni distanță de lansarea propriu-zisă a device-ului, situația se întoarce la origini putem spune.

Huawei P11

Astfel pare că numele Huawei P11 revine în scenă odată ce compania chineză înregistrează trademark-ul pentru această denumire în numeroase țări precum SUA, Marea Britanie, dar și Hong Kong. Aici apare menționat faptul că aplicația de trademark a fost depusă în septembrie 2017 și că acceptul a fost dat pe 14 ianuarie. 

Numele și-a făcut apariția chiar pe pagini de test Huawei.com și din câte am auzit recent, Huawei ar plănui să lanseze acest terminal high-end abia în aprilie pentru a evita hype-ul Galaxy S9. Vom primi un ecran 18.7:9 se pare, decupaj similar celui de pe iPhone X și în spate un setup foto compus dintre 3 senzori. Va avea probabil și 6 GB RAM și procesorul Kirin 970 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×