Apple trage tare spre a Îmbunătăți hărțile din iOS 6, deja s-au rezolvat unele scăpări

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.434 ori
<b>Apple trage tare spre a Îmbunătăți hărțile din iOS 6, deja s-au rezolvat unele scăpări</b>Cel mai criticat punct al iPhone 5 este legat de iOS 6 și înlocuirea Google Maps cu Apple Maps care s-au dovedit a aduce numeroase erori, prea simple, prea puține funcții. Erau și scăpări de mai mare frumusețea.&nbsp; &nbsp; Normal că Apple are...

Cel mai criticat punct al iPhone 5 este legat de iOS 6 și înlocuirea Google Maps cu Apple Maps care s-au dovedit a aduce numeroase erori, prea simple, prea puține funcții. Erau și scăpări de mai mare frumusețea.

Normal că Apple are ceva de tras spre a oferi o experiență similară cu Google Maps care au ajuns la un nivel de detaliu foarte mare de-a lungul unei perioade de timp cu o durată mai lungă. Compania cu sediul în Cupertino a început să formeze o echipă din ce în ce mai mare și deja primele rezultate pozitive se observă.

Schimbările efectuate de către Apple sunt vizibile și în regiuni precum Honolulu, Hawaii, San Fernando Valley din Los Angeles, New York, Londra.

Apple trage tare spre a Îmbunătăți hărțile din iOS 6, deja s-au rezolvat unele scăpări

Statuia Libertății din New York apare acum în Apple Maps, era un simbol al SUA care scăpase cartografilor ce au lucrat la softul Apple.

Ideea ar fi că Apple dorește să ofere o soluție competitivă și rezultatele se văd. Știți că Tim Cook, CEO al Apple, și-a cerut scuze pentru modul în care funcționează soluția de navigație oferită de compania pe care o conduce și bănuiesc că au ajuns a face din asta o prioritate. în timp, în câteva luni sau în câțiva ani se va ajunge ca Apple Maps să nu mai fie așa criticate ci din contră, să fie apreciate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×