Huawei SUA burduşeşte pagina unui magazin online cu recenzii pozitive pentru Mate 10 Pro; Iată cum

1.911 ori
<b>Huawei SUA burduşeşte pagina unui magazin online cu recenzii pozitive pentru Mate 10 Pro; Iată cum</b>Uneori companiile din zona smartphone au strategii inedite de a promova un anumit produs, o situație de genul petrecându-se de curând în SUA acolo unde Huawei

Huawei a ales o practică super nefericită pentru cea mai noua campanie a sa, cerând participanţilor să scrie recenzii pozitive pentru Huawei Mate 10 Pro pentru a se înscrie în programul de beta testing din State. Nu avea nimic dacă recenziile erau scrise pe un site al său pe un site partener, dar mai grav e că producătorul chinez le-a cerut participanţilor să le înscrie pe pagina de pre-sale de la Best Buy.

Huawei Mate 10 Pro

Vă daţi seama că sunt deja zeci sau sute de recenzii pozitive pentru terminal pe acea pagină, iar cumpărătorul inocent care vine şi vrea să vadă dacă merită luat telefonul îl va vedea ridicat în slăvi. Teoretic Huawei nu a îndemnat la recenzii total laudative dacă e să despicăm firul în 4. Ei au cerut ca participanţii să scrie "de ce doresc un Mate 10 Pro", pentru a intra în rândul beta testerilor.

Huawei Mate 10 Pro

Evident au urmat laude, doar nu era ca persoanele în cauză să scrie că doresc unul pentru că nu are rezoluţie Quad HD, nu are ecran luminos, bateria nu impresionează şi spatele atrage amprente. Aşa că lumea a scris în special lucruri pozitive. Peste 100 de persoane au umplut pagina Best Buy cu recenzii pozitive pentru telefonul nelansat încă în SUA. Mai grav e că Best Buy are o politică împotriva recenziilor advertoriale de pe pagina sa. Huawei Mate 10 Pro se află la precomandă în SUA până pe 18 februarie, cu un gift card de 150 de dolari la Best Buy cadou.

Şi pentru că toată chestiunea nu putea rămâne aşa, iată răspunsul oficial al celor de la Huawei:

Prioritatea principală Huawei este întotdeauna consumatorul şi încurajăm clienţii noştri să partajeze experienţele cu terminalele noastre cu propria lor voce şi prin conversaţii autentice. Credem că există confuzie cu privire la o postare social media recentă, care încerca să obţină recruţi pentru beta testing.

E adevărat că există recenzii de la beta testeri care cunosc bine produsul, dar aceştia nu au primit beneficii monetare de vreun fel pentru furnizarea de păreri oneste despre produs. Lucrăm la înlăturarea postarilor de la beta testeri care nu ştim dacă au participat la programul de review.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×