Huawei Talkband B1 unboxing: brățara pentru fitness cu headset integrat a sosit la Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.926 ori
<b>Huawei Talkband B1 unboxing: brățara pentru fitness cu headset integrat a sosit la Mobilissimo.ro (Video)</b>Iată un gadget mai puțin obișnuit astăzi la Mobilissimo.ro: un hibrid între brățară de fitness și headset Bluetooth. E vorba despre Huawei Talkband B1, gadget anunțat la MWC 2014 la începutul anului și care a ajuns acum la noi la teste....

Iată un gadget mai puțin obișnuit astăzi la Mobilissimo.ro: un hibrid între brățară de fitness și headset Bluetooth. E vorba despre Huawei Talkband B1, gadget anunțat la MWC 2014 la începutul anului și care a ajuns acum la noi la teste. Produsul costă 99 de euro și e scos din cutie mai jos.

Totul a început la Barcelona, la MWC, unde trimisul nostru Zsolt privea insistent acest device, în vederea unei viitoare achiziții. La standul Huawei el s-a împrietenit cu Edmoon Chai, unul dintre cei care au proiectat brățara și care a trimis prin Huawei România un model Talkband B1 pentru teste către Mobilissimo.ro. Terminalul integrează un display curbat OLED de 1.4 inch și acesta este un ecran non touch, în cazul în care vă întrebați.

Talkband B1

Cureaua trackerului fitness e fabricată din material hipoalergenic și că design Talkband B1 aduce cu un Fitbit puțin. El este rezistent la transpirație, UV, apă și praf, putând fi scufundat în apă adâncă de 1 metru timp de până la 30 de minute. B1 are doar 2 butoane: unul care detașează headsetul și unul care are rol de Power și de trecere prin secțiunile meniului.

Huawei Talkband B1 unboxing

Ecranul afișează informații despre persoana care va suna pe telefonul conectat la device, calorii, numar de pași, baterie și ora. La interiorul acestui gadget se afla o baterie de 95 mAh, care asigură în jur de 6 zile de funcționare. încărcarea se realizează printr-o mufă USB specială, ascunsă în cureaua acestui tracker. Talkband B1 se sincronizează via Bluetooth cu telefoane Android 4.0+ și iOS 5.0+, iar aplicația sa e foarte simplă și minimalista, după cum puteți vedea în unboxing. In cutia noului venit se afla si doua clipsuri speciale pentru a folosi headsetul la diferite tipuri de ureche.

Puteți monitoriza și somnul cu aceasta brățară și să fiți trezit de vibrații. încărcarea să durează 2 ore, iar B1 cântărește doar 26 de grame. Revenim cât de curând cu o recenzie!

Huawei Talkband B1 unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×