Noul telefon Philips Aurora i966 are un display Quad HD și o cameră revoluționară; Iată detalii!

2.332 ori
<b>Noul telefon Philips Aurora i966 are un display Quad HD și o cameră revoluționară; Iată detalii!</b>Philips Aurora i966 este un telefon despre care aflăm mai multe aici, cu câteva zile în urmă, iar azi avem detalii despre camera sa. Acest model va avea dotări de flagship, printre care și un ecran Quad HD. &nbsp; Terminalul este de fapt un phablet...

Philips Aurora i966 este un telefon despre care aflăm mai multe aici, cu câteva zile în urmă, iar azi avem detalii despre camera sa. Acest model va avea dotări de flagship, printre care și un ecran Quad HD.

Terminalul este de fapt un phablet cu diagonală de 5.5 inch, cu rezoluție Quad HD, iar în spatele său se afla o cameră de 20.7 megapixeli produsă de Sony. Camera vine cu lentilă F/1.8 și un blitz dual pentru o temperatură ideală a culorilor. Philips va include aici și un mod automat pentru cameră, care va permite realizarea unei fotografii automat atunci când deschideți aplicația camerei, fără a fi nevoie să apăsați pe vreun buton virtual.

Camera lui Philips Aurora i966

Philips Aurora i966 va debuta pe 20 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat în Beijing și va avea la interior un procesor Snapdragon 801 sau 805, suport 4G LTE și două sloturi SIM. Că OS vom vedea YunOS 3.0 de la retailerul Alibaba, care e un fel de eBay al Chinei. Zvonurile afirmă că va exista și un scanner de amprente la bord, care pare fi in acea zona de sub cameră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×