Huawei postează un nou teaser pentru un terminal cu stylus, prezentat la MWC 2016

625 ori
<b>Huawei postează un nou teaser pentru un terminal cu stylus, prezentat la MWC 2016</b>Seria teaserelor pentru MWC 2016 continuă, Huawei post&acirc;nd un astfel de teaser pentru evenimentul sau programat pentru dată de 21 februarie 2016. El are loc &icirc;n Barcelona, la ora locală 14:00 şi pare a implică un stylus, dacă ne luăm...

Seria teaserelor pentru MWC 2016 continuă, Huawei postând un astfel de teaser pentru evenimentul sau programat pentru dată de 21 februarie 2016. El are loc în Barcelona, la ora locală 14:00 şi pare a implică un stylus, dacă ne luăm după acel vârf discret din dreapta imaginii.

Ştiam deja că Huawei pregăteşte un posibil flagship P9 pentru debut la MWC, dar informaţiile lipsesc aproape în totalitate. Invitaţia a apărut pe contul personal de Weibo al lui Richard Yu, CEO Huawei, cu motto-ul "Un nou stil de afaceri". Posibil ca acel cuvânt "style" să fie o referire la stylus în acest caz.

Zvonurile vorbesc despre un hibrid de laptop care se va lansa sub numele de Huawei Matebook, deşi nu e exclus ca una dintre cele 4 variante de Huawei P9 să aibă şi stylus şi să fie o alternativă la Galaxy Note 5. În ce priveşte acel laptop, el va fi un hibrid cu ecran de 12.9 inch, procesor Intel şi Windows 10 la bord, practic un rival pentru Surface Pro 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×