Huawei Technologies lucrează la tehnologia 5G, urmând să cheltuiască 600 de milioane de dolari pe dezvoltare

1.130 ori
<b>Huawei Technologies lucrează la tehnologia 5G, urmând să cheltuiască 600 de milioane de dolari pe dezvoltare</b>Huawei Technologies a anunțat că a început lucrul la tehnologia asociată comunicațiilor mobile 5G. Firma are un buget de cercetare și dezvoltare de 600 de milioane de dolari până în 2018, conform CEO-ului Ken Hu. &nbsp; Primele etape în...

Huawei Technologies a anunțat că a început lucrul la tehnologia asociată comunicațiilor mobile 5G. Firma are un buget de cercetare și dezvoltare de 600 de milioane de dolari până în 2018, conform CEO-ului Ken Hu.

Primele etape în cercetarea 5G au început încă din 2009, cu 9 centre dedicate la nivel global. Prin cooperarea cu firma Etisalat din Emiratele Arabe, Huawei a reușit să demonstreze la nivel experimental tehnologia 5G în Orientul Mijlociu. Noul tip de conectivitate poate atinge o viteză maximă de transfer de 10 Gbps și are delay foarte mic. într-un spațiu interior de 330 de metri pătrați, tehnologia va permite conexiuni wireless simultane pentru aproximativ 1000 de terminale.

Va dura totuși ceva până ce această tehnologie va ajunge un serviciu comercial. Huawei va lansa oficial 4.5G în 2016, cu o viteză maximă de transfer de 6 Gbps, delay de 10 ms și conexiuni wireless simultane cu 100.000 de terminale într-un kilometru pătrat. între timp aflam cu ceva vreme în urmă ca și SK Telecom și Ericsson lucrează la 5G, iar Samsung avea planuri în această zonă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×