Nexus 7 WiFi și Nexus 10 vor primi update-ul Android 5.0 Lollipop via OTA pe data de 3 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Android 1.497 ori
<b>Nexus 7 WiFi și Nexus 10 vor primi update-ul Android 5.0 Lollipop via OTA pe data de 3 noiembrie</b>Dacă momentan, singurele device-uri de pe piață ce se pot bucura de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop sunt Nexus 6, respectiv tableta Nexus 9, iată că astăzi aflăm detalii despre momentul în care actualizarea la această versiune va sosi...

Dacă momentan, singurele device-uri de pe piață ce se pot bucura de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop sunt Nexus 6, respectiv tableta Nexus 9, iată că astăzi aflăm detalii despre momentul în care actualizarea la această versiune va sosi și pentru alte terminale sub branding Nexus.

Astfel, prin intermediul unei surse ce a trimis informația către androidpolice.com, se pare că Android 5.0 Lollipop va sosi începând din data de 3 noiembrie via OTA pentru tabletele Nexus 7 (WiFi) și pentru Nexus 10, urmând ca ulterior actualizarea să fie distribuită și pentru Nexus 4, Nexus 5, respectiv Nexus 7 (LTE).

Nexus 7 WiFi și Nexus 10 vor primi update-ul Android 5.0 Lollipop via OTA pe data de 3 noiembrie

Printre funcțiile pe care le primim la pachet odată cu Android 5.0 Lollipop se numără și posibilitatea de urmărire a conținutului video pe device-uri multiple, mai precis atunci când vizionăm un film pe tabletă putem continua redarea acestui material pe smartphone-ul nostru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×