HP va opri suportul pentru webOS de pe 15 ianuarie 2015

Autor:  | Publicat în:  HP 944 ori
<b>HP va opri suportul pentru webOS de pe 15 ianuarie 2015</b>Dacă sunteți printre ghinioniștii care au cumpărat ultimele telefoane Pre de la HP, cele cu WebOS la bord, atunci aflați că veți rămâne fără suport peste câteva luni. HP a anunțat că va opri suportul pentru webOS începând cu 15 ianuarie...

Dacă sunteți printre ghinioniștii care au cumpărat ultimele telefoane Pre de la HP, cele cu WebOS la bord, atunci aflați că veți rămâne fără suport peste câteva luni. HP a anunțat că va opri suportul pentru webOS începând cu 15 ianuarie 2015.

Platforma webOS a fost lansată în 2009 și la acel moment era primită cu entuziasm, mai ales că avea acel sistem revoluționar de Cards pentru multitasking. Paradigmele sale de control erau peste cele Android și iPhone OS la acea vreme, dar platformă a fost prinsă în decăderea Palm în cadrul HP și abandonarea proiectelor sale. Apoi WebOS a fost vândut către LG, care l-a reinventat sub formă de platforma smart TV, una care deja a cunoscut succesul în ultimul an.

WebOS e bazat pe kernel Linux și are chiar și în acest moment cea mai interesantă compartimentare a informației pe ecran mic sau mare. Vă reamintesc că după ce HP a cumpărat Palm, a transformat WebOS în Open WebOS, sperând că aceasta transformare în platformă open source să creeze o comunitate în jurul său, ceea ce nu s-a întâmplat. Oare va re-porta LG platforma de pe televizor pe mobil cândva în viitor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×